x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureştiul, oraşul lui Moş Crăciun

Bucureştiul, oraşul lui Moş Crăciun

de Monica Andrei Capatos    |    03 Dec 2009   •   00:00

Noul primar general al Capitalei va fi Moş Crăciun. Bucureştiul va fi în următoarele săptămâni oraşul său.

Practic, va face tot ce va vrea. Sediul său va fi în Parcul Cişmigiu, care în perioada 5-23 decembrie va fi animat de personaje de basm. Primul pas către o lume de poveste va fi chiar intrarea în parc, unde bradul de Crăciun le va ura bun venit celor mici şi celor mari şi îi va îndruma către sania moşului, ieslea Naşterii Domnului şi Casa lui Moş Crăciun, un loc special în care copiii vor putea să simtă atmosfera de iarnă.

Târgul de Crăciun cu cele 35 de căsuţe, special amenajate, îşi va aştepta şi anul acesta vizitatorii cu bunătăţi şi suveniruri specifice Sărbătorilor de iarnă. În prima zi, la 5 decembrie, bucureştenii sunt aşteptaţi la spectacolul grupului gospel din Statele Unite, Raise Choir, care a pregătit un recital extraordinar alături de Brad Vee Johnson@Paula Seling, acompaniaţi de Andrei Tudor Band, începând cu ora 18:30. Dimineţile vor fi dedicate micuţilor care se vor putea bucura de spectacole de teatru, dans, muzică şi magie. În ajun de Moş Crăciun, Capitala va îmbrăca haina de sărbătoare, beculeţele şi ornamentele specifice acestei perioade vor fi aprinse. La fel şi brazii amplasaţi în Piaţa Universităţii şi Piaţa Presei Libere.

CAPITALA BUCURIEI
Parcul Kiseleff va deveni un punct de atracţie în acest sfârşit de an. Până la 18 decembrie în fiecare week-end şi după, în fiecare zi, Primăria Sectorului 1 îi invită pe bucureşteni în "Capitala Bucuriei".

Târguri de cadouri, de antichităţi şi produse culinare, precum şi concerte de muzică pentru toate gusturile, patinoar în aer liber, spectacole de divertisment pentru copii sunt numai câteva dintre atracţii. În perioada 4-27 decembrie, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în Parcul Kiseleff va fi amenajat un "Orăşel al Copiilor" - un spaţiu special amenajat în care copiii se vor bucura atât de echipamentele de joacă, cât şi de prezenţa lui Moş Crăciun şi a asistenţilor săi. Nu vor lipsi cadourile atât de aşteptate. De aceleaşi momente speciale vor avea parte şi cei care vor merge în Parcul Bazilescu.

×
Subiecte în articol: observator