x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (C) RAMPE - CERCUL PERFECT & MIHAELA TATU

(C) RAMPE - CERCUL PERFECT & MIHAELA TATU

17 Apr 2004   •   00:00

Fac zapping asa cum vecinul meu face jogging. Nu stiu, zau, dar omul iese la alergat exact cand la televizor se da emisiunea doamnei Tatu.

Legatura intre cele doua momente exista pentru simplul fapt ca ele se pupa ceva de speriat. Deci: incepe genericul, vecinul meu iese pe usa, curge genericul de final, vecinul iese din lift, intra inapoi pe usa.

Daca nu mi-ar fi lene, as fugi si io de doamna Tatu. Insa eu am aflat ceea ce vecinul meu nu stie inca: nu te poti ascunde nicaieri de doamna Tatu. Doamna Tatu este o prezenta permanenta. Doamna Tatu e-n toate cele ce sunt! Si gata!

Aseara (miercuri) chiar mi-a placut de dansa. Chiar a fost marfa! Mai ales ca i-a invitat pe baietii aia de la Iedera. A fost asa simpatica atunci cand i-a intrebat cam ce-ar putea sa faca EA, subliniez: EA!!!!, in studioul lor de actori amatori! O intrebare de-toa-ta-je-na!!! (A se citi sacadat si apasat.)

Pusi in vizibila incurcatura, baietii nu se-ndura sa-i raspunda doamnei. Tensiunea creste. Baietii nu se-ndura. Tensiunea creste. Momentul e apoteotic. Pana la urma, unul o ia de departe. Ii spune ca nu stie, dar ca sa vina sa dea o proba. Exaltata de raspuns, doamna Tatu (Doaaaaaaamne, ge gopil!) topaie frenetic pe scaun promitandu-le baietilor „cate probe vor ei".

Dar eu sunt rau si am sufletul mic. Nu ma pot gindi decat la un singur lucru: ca singura proba pe care ar putea s-o dea doamna Tatu intr-un studio de actori amatori ar fi una de urina. Mai ales ca mai e putin si intra reclamele, care inchid perfect cercul astfel conturat, cu o intrebare de larga inspiratie: „Si dumneavoastra suferiti de urinari frecvente?".

Nu-i asa ca universul este un cerc perfect rotund?

Gica

×
Subiecte în articol: observator tatu