x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cadavrul unui adolescent dispărut în noiembrie, descoperit în lac

Cadavrul unui adolescent dispărut în noiembrie, descoperit în lac

03 Feb 2019   •   16:35
Cadavrul unui adolescent dispărut în noiembrie, descoperit în lac

Cadavrul adolescentului în vârstă de 15 ani din Zalău care a fost dat dispărut la finalul lunii noiembrie 2018 a fost descoperit, duminică, în lacul de acumulare Vârşolţ.

Cadavrul tânărului a fost adus la mal de pompierii de la secţia din Şimleu Silvaniei.

"Duminică, la ora 13,14, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină pentru a scoate cadavrul unei persoane din lacul Vârsşolţ. Pompierii au reuşit să scoată trupul neînsufleţit al unei persoane neidentificate, care plutea şi se afla la o distanţă de aproximativ 4-5 metri de mal", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.

Potrivit poliţiştilor care investighează acest caz, îmbrăcămintea corespunde cu cea a băiatului dispărut.

"Astăzi, am fost sesizaţi de un bărbat care lucrează la acumularea Vârşolţ că în apa barajului de acumulare se află cadavrul unei persoane. Îmbrăcămintea corespunde cu cea a adolescentului dispărut", a declarat, duminică, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Adolescentul fusese dat dispărut după ce plecase în seara de 23 noiembrie de la domiciliul bunicilor săi, din Recea Mare, în apropierea lacului Vârşolţ, şi nu se mai întorsese.

Acesta a fost căutat zile întregi de poliţişti, jandarmi, pompieri, voluntari şi un câine de urmă al Poliţiei pe raza comunei unde a dispărut şi în împrejurimi. Afişe cu chipul băiatului au fost lipite în mai multe locuri din Zalău, iar anunţul cu dispariţia sa a fost distribuit pe Facebook. Pompierii l-au căutat, iniţial, cu o barcă şi un sonar şi în apele lacului Vârşolţ.

Tânărul avea 15 ani şi era elev al Colegiului Naţional "Silvania" Zalău.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: adolescent disparut sălaj