x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cadru medical din Constanța, cercetat penal pentru că a mers la muncă deși fusese confirmat cu coronavirus

Cadru medical din Constanța, cercetat penal pentru că a mers la muncă deși fusese confirmat cu coronavirus

02 Apr 2020   •   15:37
Cadru medical din Constanța, cercetat penal pentru că a mers la muncă deși fusese confirmat cu coronavirus
Sursa foto: Captura Antena 3

Un cadru medical din Constanța, care a mers la muncă, deși fusese confirmat cu coronavirus, este cercetat penal de procurori.

„Ancheta vizează sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma apariţiei în presă în data de 11.03.2020 a informaţiei conform căreia un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a fost confirmat ca purtător al virusului COVID-19 şi că a fost prezent la muncă fiind deja purtător al acestui virus”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

În Constanța a fost raportată, până în acest moment, infectarea cu Covid-19 a unui singur cadru medical. Este vorba de un bărbat de 52 de ani din Constanța, asistent-șef în cadrul Spitalului Județean.

Acesta a fost confirmat pozitiv pe 11 martie. Ancheta epidemiologică a arătat că la finalul lunii februarie bărbatul a călătorit împreună cu fiica sa la un concurs de dans în Piatra Neamț. După ce s-a întors în Constanța, acesta a început să se simtă rău însă a fost câteva zile la muncă. Ulterior, după testare, în data de 11 martie a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Sursă: Mediafax

×
Subiecte în articol: coronavirus constanta asistent-sef