x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cafteală în sportul alb! Finul lui Iohannis şi un lider politic din Galaţi, încăieraţi la Sibiu!

Cafteală în sportul alb! Finul lui Iohannis şi un lider politic din Galaţi, încăieraţi la Sibiu!

de Dan Constantin    |    25 Mar 2016   •   11:17
Cafteală în sportul alb! Finul lui Iohannis şi un lider politic din Galaţi, încăieraţi la Sibiu!

Marius Vecerdea, cunoscut ca finul lui Klaus Iohannis, si gazda familiei prezidentiale in traditionalele vacante de la Miami, s-a batut cu Paul Gavanescu, lider politic local din PNL Galati, incidentul avand loc in tribunele arenei de tenis din Sibiu.

Schimbul de vorbe grele si pumni s-a produs in timpul partidelor de tenis in care a jucat fiica lui Gavanescu, venita cu parintii de la Galati pentru a participa la  turneul organizat pe terenurile Pamira din proprietatea lui Vecerdea. 
 
Incidentul produs la sfarsitul saptamanii tecute este consemnat in actele de constatare ale politiei din Sibiu .Cele doua parti adverse au  versiuni diferite asupra responsabilitatii conflictului incheiat cu lovituri, combatantii aruncadu-si vina de la unul la altul.
Sunt indicați numerosi martori care pot da relatii despre diferitele faze ale conflictului plecat de la comentarii si interventii ale arbitrilor in timpul desfasurarii partidelor de tenis in care juca fiica lui Paul Gavanescu.
 
Vecerdea a plecat  imediat din tara sa vada turneul de la Miami. 
 
Gavanescu s-a intors la Galati, cu nasul umflat și dat afara din hotelul lui Vecerdea din baza Pamira.
 
FEDERATIA DE TENIS A PRIMIT RECLAMATIILE CELOR DOUA PARTI, POLITIA DIN SIBIU ANCHETEZA.
 
ZIARELE SCRIU.
 
TELEVIZIUNILE AU INTRAT PE FIR. NASOL!

×