x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Călin Stoia petrece Paştele în libertate. Primarul Clujului, Sorin Apostu, rămâne după gratii

Călin Stoia petrece Paştele în libertate. Primarul Clujului, Sorin Apostu, rămâne după gratii

14 Apr 2012   •   05:28
Călin Stoia petrece Paştele în libertate. Primarul Clujului, Sorin Apostu, rămâne după gratii

Omul de afaceri Calin Mihai Stoia a parasit vineri noapte Penitenciarul din Targu Mures, ca urmare a deciziei de punere a sa in libertate, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

La iesirea din penitenciar, Calin Mihai Stoia a declarat ziaristilor ca regreta ca alaturi de el nu a fost eliberat si fostul primar al municipiului Cluj Napoca Sorin Apostu, alaturi de care este judecat intr-un dosar privind mai multe fapte de coruptie, instrumentat de DNA.

"Ma bucur foarte mult, imi pare rau ca nu e si primarul (n.r. - eliberat). Nu aveam nici eu, nici el ce sa cautam in puscarie", a spus Stoia, care crede ca dosarul are la baza "abuzurile DNA", care, in opinia sa, se vor temina.

Stoia le-a urat jurnalistilor prezenti "Sarbatori fericite", dupa care a plecat spre Cluj Napoca.

Curtea de Apel Targu Mures a respins in 4 aprilie ca nefondate cererile fostului primar al municipiului Cluj Napoca, Sorin Apostu, si ale omului de afaceri Calin Mihai Stoia de revocare a mandatelor de arestare preventiva.

Sentinta a fost atacata cu recurs de avocatii acestora, iar ICCJ a decis, vineri, eliberarea lui Stoia sub control judiciar si a respins o cerere similara a lui Apostu, astfel ca fostul edil va petrece Pastele in arest.

Omul de afaceri Calin Stoia a primit insa interdictie de a parasi tara.

×
Subiecte în articol: ICCJ calin stoia sorin apostu arestat