x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Călugări de la Muntele Athos, în vizită la Becali. "Sunt nerăbdători să-l vadă şi să oficieze o slujbă la biserica penitenciarului"

Călugări de la Muntele Athos, în vizită la Becali. "Sunt nerăbdători să-l vadă şi să oficieze o slujbă la biserica penitenciarului"

01 Iun 2013   •   11:16
Călugări de la Muntele Athos, în vizită la Becali. "Sunt nerăbdători să-l vadă şi să oficieze o slujbă la biserica penitenciarului"
Sursa foto: RTV.net

Mai mulți călugări de la Muntele Athos au făcut o cerere ca să meargă în vizită la George Becali care se află închis la penitenciarul Rahova.
Doi călugări au ajuns deja în București și așteaptă decizia conducerii penitenciarului, urmând ca în jur de 20 de clarici să vină să îl susțină pe finanțatorul Stelei.

”Am făcut o cerere către Administrația Națională a Penitenciarelor pentru a li se putea permite acestora să susțină și să poată chiar oficia o slujbă la biserica penitenciarului. Suntem în așteptarea răspunsului. Comandantul penitenciarului se va pronunța pe această cerere. Ne va răspunde, suntem în așteptare. Primii doi călugări au ajuns, așteaptă să intre la domnia sa. Așteptăm și noi răspunsul comandantului penitenciarului. Este vorba de 10 – 12 călugări și din informațiile mele înțeleg că se va prezenta în zilele următoare un grup de 20 de călugări de pe Muntele Athos. Un prim grup. Vor fi poate și mai mulți”, a declarat avocatul Robert Constantin Ionescu, potrivit b1.ro.

Potrivit lui Ionescu, călugării vin special pentru Gigi Becali, să îl susțină ”în această încercare grea prin care trece. Sunt nerăbdători să-l vadă și să îl susțină personal”.

”Nu ne așteptăm ca întregul grup de 20 de călugări să primească această aprobare, dar măcar doi, trei reprezentanți ai lor, bănuiesc că este o cerere pertinentă din partea noastră. Dacă nu vor primi avizul vom reitera cererea”, a conchis avocatul lui Gigi Becali.

George Becali a fost condamnat definitiv, pe 20 mai, de instanţa supremă, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

×