x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O camionetă cu 20 de muncitori a căzut într-o râpă din judeţul Gorj. 19 răniţi, dintre care doi în stare foarte gravă

O camionetă cu 20 de muncitori a căzut într-o râpă din judeţul Gorj. 19 răniţi, dintre care doi în stare foarte gravă

07 Aug 2013   •   06:49
O camionetă cu 20 de muncitori a căzut într-o râpă din judeţul Gorj. 19 răniţi, dintre care doi în stare foarte gravă
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

O camionetă care transporta 20 de muncitori s-a răsturnat într-o râpă de aproximativ de lângă un drum forestier din judeţul Gorj, de lângă localitatea Padeş, informează Antena 3.

Nouă ambulanţe au fost trimise la faţa locului, şase din judeţul Gorj, două din judeţul Mehedinţi şi una din Caraş Severin.

Poliţiştii gorjeni au stabilit că accidentul s-a produs din cauza unei greşeli a şoferului maşinii, informează mediafax.ro.

Potrivit raportului de eveniment întocmit de anchetatori, motorul camionetei cu remorcă, condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Obârşia Cloşani, judeţul Mehedinţi, s-a oprit într-o rampă, pe drumul forestier care leagă Cerna Sat de Barajul Cerna, comuna Padeş, judeţul Gorj.

Şoferul a încercat să repornească maşina, motorul nu a mai răspuns manevrelor făcute de acesta şi luat-o la vale, până s-a răsturnat în pârâul Naiba, aflat la o distanţă de aproximativ 20 de metri de drum.

Accidentul s-a produs în jurul orei 04.30, pe un drum forestier din satul Cerna, comuna Padeş, din judeţul Gorj, într-o zonă de munte, greu accesibilă.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Gorj a declarat că în urma accidentului au fost rănite uşor 17 persoane, care au suferit diverse fracturi şi contuzii, în timp ce alte două persoane - o femeie de 33 de ani şi o fetiţă de 13 ani - sunt grav rănite.

15 victime au fost transportate, atât cu ambulanţe, cât şi cu maşini private, la spitalul din Baia de Aramă, unde s-a constatat că femeia de 33 de ani şi fetiţa de 13 ani sunt în stare critică şi s-a decis transferarea acestora la alte unităţi medicale. Femeia a fost preluată de un elicopter SMURD şi dusă la un spital din Capitală, iar un alt elicopter a ajuns pentru a o prelua pe fetiţă.

Elicopterul care a transportat-o pe femeie a aterizat, în jurul orei 12.00, la baza SMURD de la Apărătorii Patriei din Capitală, de unde a fost dusă la spital cu o ambulanţă.

De asemenea, alte cinci persoane rănite au fost transportate şi se află la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu.

×
Subiecte în articol: camioneta rasturnata accident