x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campania ”Ciutacu şi Badea la budigăi” a strâns 110.733,26 de lei

Campania ”Ciutacu şi Badea la budigăi” a strâns 110.733,26 de lei

24 Sep 2012   •   10:57
Campania ”Ciutacu şi Badea la budigăi” a strâns 110.733,26 de lei

S-a inchis povestea. 110.733,26 lei, suma totala (incluzand schimburile valutare). 10.000 RON sunt la Gabriela Olarasu, donatie. Restul de 100.733,26 sunt de azi in posesia Floricai Lavric. Tot azi au plecat de la posta aproximativ 200 de carti postale catre donatori.

Marele premiu, "Trofeul Caritatii" - un poster in marime aproape naturala cu Ciutacu si Badea la budigai, cu autografe, confectionate din resursele financiare ale celor doi - are doi castigatori. Unul este Emanoil Savin, primarul orasului Busteni, la categoria persoane publice si Tanya Solomitchi, la categoria persoane private.

Un al treilea poster va fi produs si oferit de cele doua vedete ale Antenei 3 presedintelui COSR, Octavian Morariu, cel care a generat, prin neimplicare, aceasta campanie umanitara.

1.500 de carti postale, cu autograf, vor fi tiparite si expediate, tot pe banii lu' Ciutacu si Badea, in urmatoarele zile, celor care au participat prin donatii la campania umanitara, si care au mentionat adresa de corespondenta.

Campaniei umanitare i s-au alaturat in mod activ Mihaita Nesu, vedeta TVR Iuliana Tudor, oameni de afaceri si/sau politici care au dorit sa pastreze gestul in anonimat.

De mentionat ca peste 70% din cuantumul donatiilor provine de la oameni obisnuiti (sute, undeva spre mie), de pe mai multe continente.

Cei doi protagonisti aduc multumiri si reverente Gabrielei Ghiban pentru sprijinul logistic si sufletesc acordat.

×