x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campanie Intact: SOS pentru românii din Italia

Campanie Intact: SOS pentru românii din Italia

de Adrian Vaduva    |    09 Iul 2008   •   00:00
Campanie Intact: SOS pentru românii din Italia

N-ar trebui condamnat un întreg popor în funcţie de acţiunile reprobabile ale cîtorva infractori doar pentru a cîştiga alegerile. Tocmai de aceea Mircea Badea s-a alăturat Campaniei SOS pentru românii din Italia iniţiate de Trustul Itact

Orice om, indiferent de naţionalitatea sa, trebuie judecat în funcţie de faptele sale şi nu de cele ale conaţionalilor săi. În plus, n-ar trebui condamnat un întreg popor în funcţie de acţiunile reprobabile ale cîtorva infractori doar pentru a cîştiga alegerile. Tocmai de aceea Mircea Badea s-a alăturat Campaniei SOS pentru românii din Italia iniţiate de Trustul Itact. "Eu cred în ideea de fair-play. Mă revoltă că unii vor să cîştige capital electoral, în Italia, batjocorind nişte oameni care n-au altă vină decît aceea de a se fi născut în România", a declarat prezentatorul emisiunii "În gura presei". Vedeta Antenei crede că este important ca, atunci cînd ţi-e greu, să existe oameni dispuşi să te ajute, oameni care cred în tine.

Mircea Badea consideră că românii ar trebui să fie mai uniţi, să nu fie nevoie de organizarea unor campanii: "Ar trebui ca oriunde în lume unde sînt români care au de suferit, Statul Român să reacţioneze automat. Oficialităţile ar putea doar să urmărească cum alte state îşi ajută şi protejează cetăţenii care se află dincolo de graniţele ţării şi întîmpină dificultăţi". Prezentatorul emisiunii "În gura Presei" crede că sînt anumite interese ca românii să fie scoşi ţapi ispăşitori de fiecare dată cînd ceva rău se întîmplă în Peninsulă. (A.V.)

×
Subiecte în articol: mass-media