x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campioana mondială a pisicilor vine la bucureşti pentru Expoziţia Internaţională Felina de Primăvară

Campioana mondială a pisicilor vine la bucureşti pentru Expoziţia Internaţională Felina de Primăvară

11 Apr 2012   •   11:04
Campioana mondială a pisicilor vine la bucureşti pentru Expoziţia Internaţională Felina de Primăvară

Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza, in zilele de 21-22 aprilie 2012, Expozitia Internationala Felina de Primavara, editiile XXIIl-XXIV.

La eveniment - care se va desfasura in Bucuresti, la complexul Romexpo ( Pavilionul F, intrarea C ), intre orele 10 - 17 (atat sambata, cat si duminica) - vor participa peste 250 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Slovenia, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Portugalia, Suedia si Rusia.

Prin fata juriului, compus din patru arbitri internationali:
Fabrice Calmes (Elvetia)
Louis Coste (Franta)
Françoise Milcent-Dubois (Franta)
Dorte Kaae (Danemarca) vor defila frumoase exemplare de norvegiene de padure, persane, maine coon, british shorthair, ragdoll, cornish rex, devon rex, singapura, manx, turkish angora, albastre de rusia, bengaleze, burma, exotic shorthair, siberiana, abisiniana, mau egiptean siameza, orientala.

Printre participanti se vor numara si pisica abisiniana Miuccia Prada D'Or PtitPrince, care a fost campion mondial absolut, precum si rase rare ca : Neva Masquerade si spectaculsoul Mau Egiptean.

Atat sambata, cat si duminica, vor avea loc etapele preliminare ale concursului. Punctul culminant al manifestarii este concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii de grupe (grupa 1-persane si exotice, grupa 2-par semilung, grupa 3-par scurt si grupa 4-orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

Vizitatorii vor putea admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si vor putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (cercei, bratari, posete etc.) la preturi promotionale.

Evenimentul este foarte indragit de catre public, fiind vizitat de un numar de peste 10 000 de oameni.Expozitia este puternic mediatizata in presa, televiziune, radio si on-line.

Ca de fiecara data se va desfasura si campania "ARATA CA ITI PASA", in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi.Organizatiile pentru protectia animalelor GIA si ROBI vor aduce si cateva pisici spre adoptie.

Va asteptam cu drag!

×
Subiecte în articol: observator