x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Capul reţelei a fost arestat

Capul reţelei a fost arestat

de Mara Raducanu    |    29 Aug 2009   •   00:00
Capul reţelei a fost arestat
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/Jurnalul Naţional

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica (foto), a declarat astăzi, la Constanţa, că unul dintre personajele importante care au participat la jafurile ce au avut loc în acest an în judeţ a fost arestat.



"Jafurile de la casele de schimb din Constanţa şi jaful de la magazinul de bijuterii din Năvodari au legătură între ele", a mai precizat Nica. "Pot să vă confirm că unul dintre personajele importante despre care există date şi indicii că ar fi organizatorul acestor jafuri a fost reţinut şi sunt extrem de încrezător că, toţi cei care au participat la aceste jafuri vor fi deferiţi justiţiei". Ministrul nu a făcut public numele persoanei arestate, dar a precizat că a fost implicat atât în jafurile de la casele de schimb care au avut loc în municipiul Constanţa, cât şi la jaful de la magazinul de bijuterii din Năvodari.

Nica a mai spus că această persoană a fost reţinută de mai multe zile. Întrebat dacă ia în calcul schimbarea şefului IJP Constanţa, boss-ul de la Interne a spus că fiecare îşi face analiza proprie şi, dacă acesta consideră că acţiunea pe care a desfăşurat-o a fost una bună, nu are de ce să-şi facă probleme. Un magazin de bijuterii din centrul oraşului Năvodari a fost jefuit vineri, 3 iulie, în jurul orei 15:00, de doi indivizi mascaţi, înarmaţi cu o sabie.

Un alt jaf a avut loc la 19 august la o casă de schimb valutar din Constanţa. Atunci, două persoane înarmate au reuşit să fure din casa de schimb 40.000 lei, după ce au ameninţat-o cu un pistol pe casieră.

×
Subiecte în articol: economic constanta arestare retea hoti