x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Caraş-Severin. Un tren de persoane a lovit un TIR! Patru răniţi, un vagon deraiat şi trafic feroviar întrerupt

Caraş-Severin. Un tren de persoane a lovit un TIR! Patru răniţi, un vagon deraiat şi trafic feroviar întrerupt

13 Aug 2015   •   11:31
Caraş-Severin. Un tren de persoane a lovit un TIR! Patru răniţi, un vagon deraiat şi trafic feroviar întrerupt
Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Un autotir care transporta carne a intrat, joi, în jurul orei 9.30, în coliziune cu un tren de persoane care circulă pe ruta Oraviţa - Timişoara, accident ce s-a soldat cu rănirea a patru persoane.

"Prin apelul 112 s-a anunţat un accident ce a avut loc în jurul orei 9,30, pe Drumul Judeţean 572, Berzovia - Fizeş, când un autotir a intrat în coliziune cu trenul de persoane care circula pe ruta Oraviţa - Timişoara. În urma accidentului, autotirul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Şoferul tirului a fost preluat de ambulanţă, iar alte trei persoane ce par a fi rănite uşor au fost preluate din tren şi duse la spital', a afirmat ag. şef adj. de poliţie Ancuţa-Ramona Cheţan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Trenul, un automotor, are două vagoane de pasageri, iar cel de al doilea vagon a deraiat, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Ancuţa Cheţan susţine că urmează a se stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

În jurul orei 10.00, circulaţia feroviară era întreruptă pe secţia de cale ferată 923, între staţiile Berzovia şi Oraviţa (kilometrul de cale ferată 32+700 de metri.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: caraş severin tren accident autotir tir raniti