x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Cârcotaşul" Huidu şi familia sa, necaz după necaz

"Cârcotaşul" Huidu şi familia sa, necaz după necaz

16 Oct 2011   •   12:17
Huidu, accident la schi in 2010
La sfarsitul anului trecut, pe 29 decembrie 2010, Huidu s-a accidentat grav la schi in statiunea austriaca Innsbruck. Acesta a suferit un traumatism cranian sever dupa ce s-a dezechilbrat si a cazut de pe schiuri pe partia de la Patscherkofel, Innsbruck. El a cazut intr-o rapa impadurita de la marginea pistei si s-a lovit cu capul de un copac. Medicii din Innsbruck au fost nevoiti sa ii induca o coma (somn profund artificial, pentru a putea interveni eficient. Huidu a fost inconstient mai multe zile.

In 2011 a murit soacra lui Huidu
Incaa o drama s-a petrecut in familia lui Serban Huidu la inceputul acestui an, cand soacra sa a decedat, in urma unei congestii cerebrale. Atunci, "carcotasul" se afla inca internat in Austria. Soacra vedetei, Anna Matei, a murit neasteptat, la varsta de 62 de ani.
.
In 2010, Fratele lui Huidu, accident de motocicleta
In vara lui 2010 si fratele lui Serban Huidu, Vlad Huidu, a fost implicat intr-un accident de motocicleta. Fratele vedetei Prima TV a fost internat atunci de urgenta la Terapie Intensiva cu hemoragie interna si ruptura de ficat.

In 2008, sotia lui Huidu accident la Schi
In 2008, sotia lui Huidu, Cristina, s-a accidentat tot la schi, in Italia. Dupa o cazatura urata, ea si-a rupt clavicula si a fost transportata cu elicopterul la un spital din Elvetia.

Inca doua accidente rutiere in care a fost implicat Huidu
In 2005, Huidu a mai trecut printr-un accident rutier. El a fost lovit de o masina, in timp ce se afla pe motocicleta si a "zburat" cativa metri in aer. A scapat cu leziuni usoare, datorita echipamentului de protectie. Un alt accident in care a fost implicat Huidu, a avut loc in 2007, cand automobilul sau a fost lovit de o Ambulanta.

×
Subiecte în articol: serban huidu accident serban huidu