x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea şi Carmen Brumă au devenit părinţi!

Mircea Badea şi Carmen Brumă au devenit părinţi!

14 Mai 2014   •   22:46
Mircea Badea şi Carmen Brumă au devenit părinţi!

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Mircea Badea şi iubita lui, Carmen Brumă. Cei doi au devenit părinţii unui băieţel, în această seară, la ora 22.34. 

Frumoasa prezentatoare TV şi-a dorit să aducă pe lume primul copil al cuplului pe cale naturală. Iniţial, medicii i-au spus lui Carmen că ar trebui să nască pe 26 aprilie, însă bebeluşul a decis să vină pe lume cu aproape trei săptămâni mai târziu.

"Am stat într-o stare de tensiune îndelungată, pentru că naşterea a fost naturală, fiindcă aşa şi-a dorit ea (N.R. - Carmen Brumă). Îmi imaginez că a suportat un travaliu extrem de intens şi sunt foarte bucuros pentru că sunt bine amândoi. Am simţit o uşurare, pentru că acumulasem foarte multă oboseală şi m-am detensionat în momentul în care am văzut că sunt bine!. L-am văzut de departe, când îl duceau spre secţia de neonatologie. Am văzut-o şi pe Carmen, tot de departe, era foarte volubilă, în discuţia pe care o avea cu doamnele doctor", a declarat Mircea într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Mircea a mai spus că nu are încă date despre greutatea şi lungimea celui mic şi că numele pe care îl va purta acesta va fi decis de mamă.
Despre continuitatea brand-ului Mircea Badea - şpagatul - proaspătul tată a declarat că "mă voi ocupa să-l facă!".

×