x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carmen Dan: În MAI avem marinari poliţişti de frontieră de care suntem mândri

Carmen Dan: În MAI avem marinari poliţişti de frontieră de care suntem mândri

15 Aug 2018   •   11:33
Carmen Dan: În MAI avem marinari poliţişti de frontieră de care suntem mândri

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a apreciat, miercuri, de Ziua Marinei Române, activitatea marinarilor români care sunt angajaţi ai Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. 

Într-un mesaj transmis pe Facebook, Carmen Dan a subliniat că marinarii poliţişti de frontieră şi-au dovedit profesionalismul atât pe plan naţional, cât şi internaţional. 

"În Ministerul Afacerilor Interne avem marinari poliţişti de frontieră de care suntem mândri pentru că au dovedit profesionalism nu doar în acţiunile curente de protejare a graniţelor noastre maritime şi fluviale, dar şi în misiunile internaţionale la care participă constant", a scris ministrul. 

Ea le-a transmis tuturor celor care îşi servesc patria sub pavilion naţional "multă sănătate, putere de muncă şi înţelegere din partea familiei". 

"Lor şi tuturor marinarilor le transmit un călduros 'La mulţi ani', alături de tradiţionala urare 'Bun cart înainte'! Fie ca Maica Domnului, protectoarea voastră, să vă vegheze şi să vă călăuzească drumul pe ape!", a adăugat Carmen Dan. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Carmen Dan Ziua Marinei Române