x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai este carneţelul lui Bercea Mondial probă la dosarului trimis instanţei?

Mai este carneţelul lui Bercea Mondial probă la dosarului trimis instanţei?

25 Iun 2014   •   22:49
Mai este carneţelul lui Bercea Mondial probă la dosarului trimis instanţei?

Jurnalistul Adrian Ursu a oferit public primele informaţii despre datele conţinute de carneţelul lui Bercea Mondial, în care acesta consenma banii pe îi dădea mită pentru a obţine diverse servicii şi de asemenea sumele pe care acesta le oferea cu camătă şi termenul la care trebuie returnaţi, însemnări făcute în perioada 2008-2009.

Istoria carneţelului lui Bercea Mondial este extrem de încâlcită şi cu siguranţă ar trebui să solicite din plin atenţia organelor de cercetare penală.
Conform sursei citate, carneţelul lui Bercea Mondial a fost descoperit în cursul unei percheziţii efectuate la domiciliul acestuia, descinderea fiind făcută în cadrul cercetărilor efectuate în dosarul în care Sandu Anghel era acuzat de tentativă de omor.

Carnetul nu era ascuns, fiind oarecum la vedere. El a fost depus ca probă la dosar, fiind consemnat într-un proces verbal. De aici el a fost depus la Camera de corpuri delicte şi de acolo a fost trimis instanţei care a judecat cazul.

Adrian Ursu a lăsat să se înţeleagă că această probă nu se mai găseşte la dosar, solicitând ca Parchetul să declanşeze o anchetă în acest caz.

×