x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Casa de piatra! - Negoita si-a gasit nasul

Casa de piatra! - Negoita si-a gasit nasul

de Magda Colgiu    |    31 Oct 2005   •   00:00
Casa de piatra! - Negoita si-a gasit nasul

Doi dintre membrii de baza ai Aliantei D.A., ministrul liberal al Apararii, Teodor Atanasiu, si primarul democrat al sectorului 3, Liviu Negoita, au spus sambata un altfel de DA: in fata ofiterilor Starii Civile.

Emotionat nevoie mare, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, si-a unit destinele cu Carmen, o avocata cu care imparte bune si rele de cativa ani. Nasii insurateilor sunt primarul general Adriean Videanu si sotia sa, Miorita. Petrecerea a avut loc la Hotelul Marriott, acolo unde a fost asteptat, in zadar, si presedintele Traian Basescu. Carmen Negoita a fost furata de Ioana Tariceanu, sotia premierului, lui Negoita cerandu-i-se sa cante si sa recite o poezie pentru a-si recapata mireasa.

SAMPANIE IN ARMATA. Intr-un alt colt al Capitalei, ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, s-a casatorit cu tanara de 25 de ani, Maria Laura Bijboaca. Cei doi se cunosc de mai mult timp, dar au luat decizia de a deveni o familie in urma cu o luna, nasi fiindu-le Doina si Daniel Tudor. Slujba religioasa a avut loc la Biserica Schitului Darvari, iar petrecerea s-a tinut la Cercul Militar National.

A DOUA OARA CU MAI MULT NOROC
Nici unul dintre cei doi politicieni ai Aliantei nu se afla la prima casatorie. Ministrul Teodor Atanasiu a mai fost insurat o data cu Maria, de care a divortat in urma cu o luna. Liberalul este tatal unei fete in varsta de 18 ani. Nici democratul Liviu Negoita nu spune pentru prima oara "Da", el mai avand la activ o casatorie cu o avocata. Proaspata doamna Negoita a mai trecut si ea prin emotiile unei casatorii, fiind si mama unui baiat in varsta de 14 ani.

×
Subiecte în articol: observator negoiţă