x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Castelul Bran prelungeşte programul de vizitare în weekenduri

Castelul Bran prelungeşte programul de vizitare în weekenduri

14 Oct 2018   •   18:30
Castelul Bran prelungeşte programul de vizitare în weekenduri

Castelul Bran prelungeşte programul de vizitare până la ora 17,00, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, până la mijlocul lunii noiembrie, din cauza lucrărilor de reabilitare la DN73, tronsonul Râşnov-Bran, care îngreunează deplasarea turiştilor spre acest obiectiv. 

''Începând de astăzi şi până la mijlocul lunii noiembrie 2018 când, conform ştirilor difuzate de mass-media, se vor ridica restricţiile de circulaţie pe DN73, indiferent de stadiul lucrărilor, am hotărât să împărţim cu dumneavoastră costurile acestei situaţii inacceptabile create de autorităţi prelungind cu o oră programul de funcţionare a Castelului Bran. Astfel, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, ultima intrare de vizitare va fi ora 17,00, fără a aplica tariful special de after hour. Protestăm încă odată faţă de situaţia inadmisibilă, intolerabilă şi periculoasă creată de autorităţi şi de firmele care execută lucrările de reabilitare pe DN73, tronsonul Râşnov-Bran, situaţie de natură a aduce grave prejudicii economice celei mai importante destinaţii turistice din România'', precizează, administraţia Castelului Bran. 

Castelul Bran este cel mai vizitat obiectiv turistic din judeţul Braşov. Anul trecut, aproape un milion de turişti i-au trecut pragul. Pe parcursul anului, la Bran au loc diverse manifestări culturale, atât în interiorul castelului cât şi în Parcul Regal, care atrag un număr mare de turişti. AGERPRES

×
Subiecte în articol: castelul bran