x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cât timp alocă Donald Tusk întâlnirii cu Johannis la București? Amănunte neprecizate de Cotroceni, aflate de la Bruxelles

Cât timp alocă Donald Tusk întâlnirii cu Johannis la București? Amănunte neprecizate de Cotroceni, aflate de la Bruxelles

de Dan Constantin    |    12 Oct 2017   •   10:34
Cât timp alocă Donald Tusk întâlnirii cu Johannis la București? Amănunte neprecizate de Cotroceni, aflate de la Bruxelles

Administrația Prezidențială a anunțat prin purtătorul de cuvânt că în 13 octombrie, Klaus Johannis va avea o întâlnire cu Donald Tusk.

„Ne oprim la ziua de vineri ,13 octombrie, când Președintele României , domnul Klaus Iohannis, va avea la Palatul Cotroceni o întâlnire cu Donald Tusk, Președintele Consiliului European.Viitorul UE este principalul subiect care se află pe agenda de discuții a celor doi.”  a declarat Mădălina Pușcalău.

Care este orarul vizitei lui Tusk? Nu-l  aflăm din programul Palatului Cotroceni ci din programul anunțat de Donald Tusk pentru toată săptămâna, detaliat, pe zile și ore.

Pentru vineri 13 octombrie programul Președintelui Consiliului European  ARE ÎNSCRISE
-București, ora 11, întâlnire cu Președintele României, Klaus Iohannis

-Bratislava, ora 13 întâlnire Grupul de la Vișegrad

Așadar, pentru vizita de la Cotroceni, Tusk alocă circa o oră, dacă ținem cont și de durata deplasării de la București la Bratislava.

Tensiunile in interiorul PSD pot fi exploatate de Klaus Iohannis prin declarațiile care se pot face la finalul vizitei lui Donald Tusk la București.

×
Subiecte în articol: donald tusk