x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Câţi bani a strâns la nuntă Elena Băsescu. PLUS: Vezi cu ce maşini au venit invitaţii (VIDEO)

Câţi bani a strâns la nuntă Elena Băsescu. PLUS: Vezi cu ce maşini au venit invitaţii (VIDEO)

03 Sep 2012   •   10:59
Câţi bani a strâns la nuntă Elena Băsescu. PLUS: Vezi cu ce maşini au venit invitaţii (VIDEO)

Sute de mii de euro au "dansat" la nunta Elenei Basescu. Cei 800 de invitati s-au intrecut in opulenta: masini de lux, haine de marca si bijuterii. Si daca mireasa a fost "modesta", purtand o rochie de "doar" 4500 de euro, mirele a defilat cu un ceas de 35.000 de euro.

Alesi pe spranceana, toti invitatii la nunta Elenei Basescu par sa aiba un lucru in comun: conturile uriase din banci. Daca adunam averile doar catorva dintre cei mai importanti nuntasi, ajungem la cateva miliarde de euro.

Printre invitati s-au numarat regele romilor, Florin Cioaba, Printul Paul al Romaniei, alaturi de Printesa Lia, politicieni precum fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, fostul ministrul al dezvoltarii, Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda, consilierul prezidential, Dorel Onaca, dar si alti membri marcanti ai PDL, Ioan Oltean, Alin Popoviciu si multi alti politicieni inflienti.

Revista Business Magazin indrazneste un calcul, ia rezultaul este uluitor. La un dar cu valoare medie de 1.000 de euro, suma adunata de miri ar putea ajunge cu usurinta la un milion de euro. Insa banii stransi la nunta de tinerii insuratei ar putea depasi foarte usor acest prag, dat fiind ca sute dintre invitati au averi de peste un milion de euro, iar in cazul lor cadoul ar putea fi mult mai consistent.

Presa vehiculeaza si faptul ca multi dintre politicienii aflati la eveniment ar fi fost promovati in viata politica de catre tatal miresei, Traian Basescu, iar darul oferit mirilor poate fi considerat o forma de recunoastere a sprijinului acordat in timpul carierei. Deci, putem vorbi cu usurinta de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: bani nunta elena basescu