x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Caută la chioşcuri ”Cartea gesturilor europene”!

Caută la chioşcuri ”Cartea gesturilor europene”!

16 Feb 2012   •   14:11
Caută la chioşcuri ”Cartea gesturilor europene”!

De la autorul bestseller-ului 'Cartea gesturilor', Gazeta Sporturilor si Editura Trei iti aduc un nou ghid marca Peter Collett, nonconformist, amuzant si foarte bine documentat.

In numeroasele calatorii, Peter Collett, specialist in studiul personalitatii individuale si in limbajul trupului, a adunat informatii pretioase cu ajutorul carora poate oferi acum o viziune inedita asupra comportamentului populatiei de pe Batrinul continent. Din 'Cartea gesturilor europene' afli, de pilda, care este cel mai aprig popor, ce trasaturi sunt specifice fiecarui european si ce gesturi considerate obisnuite te pot pune in incurcatura in alte tari decat cea in care traiesti.

Cauta la chioscurile de ziare 'Cartea gesturilor europene', impreuna cu Gazeta Sporturilor, la un pret special: 50 la suta reducere fata de pretul obisnuit!

Urmareste noua serie de carti de psihologie practica lansata de Gazeta Sporturilor si Editura Trei! Intra pe www.drhappy.ro, comenteaza articolul saptamanii si poti castiga premii interesante!

×
Subiecte în articol: mass-media