x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Larisa Chelaru - Parintii victimei acuza anchetatorii

Cazul Larisa Chelaru - Parintii victimei acuza anchetatorii

de Cristinel C. Popa    |    01 Apr 2006   •   00:00
Cazul Larisa Chelaru - Parintii victimei acuza anchetatorii

Tatal Larisei Chelaru, fetita din Iasi disparuta de acasa in octombrie anul trecut si al carei trup a fost gasit doua luni mai tarziu intr-un tomberon, acuza Politia ca a facut o ancheta neprofesionista. Mai mult, sustine Constantin Chelaru, politistii incearca acum sa-si mascheze incompetenta.

El este hotarat sa-si vanda casa pentru a angaja investigatori straini, care sa dezgroape fata pentru a-i apara onoarea. Constantin Chelaru vrea sa dea in judecata anchetatorii. "De ce s-au luat probe ADN tocmai acum? De ce nu au gasit urme in casa mea, la vecin sau in corpul fetitei sau chiar pe haine, dar atunci, nu acum, atat de tarziu?", se intreaba Chelaru.

IPOTEZA NOUA. Politistii si procurorii au reluat recent, cu inversunare, cercetarile in dosar. Deocamdata este cercetat doar Robert Ciobanu, vecinul Larisei, cel care a recunoscut ca a ucis-o, insa fara s-o fi violat. Anchetatorii sustin insa ca baiatul de 17 ani nu a fost singurul care i-a facut rau micutei, pentru ca probele ADN recoltate de pe hainele sale arata ca a mai fost cineva care a vrut sa-si bata joc de ea. Examenul medico-legal nu a demonstrat ca fetita a fost violata, dar pe imbracaminte a aparut lichidul seminal al altui barbat decat Robert Ciobanu.

Parintii nu cred varianta anchetatorilor si afirma ca este vorba doar de o incercare de a acoperi incapacitatea politistilor, de a rezolva cazul. "Au transformat-o in curva din Ciurea si multi au ajuns s-o considere asa. Ne resemnasem in felul nostru si ne gandeam ca macar acum se odihneste in liniste fetita noastra, dupa chinurile pe care le-a indurat. Dar nu este asa", a spus tatal Larisei.

×
Subiecte în articol: observator