x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce ascund ONG-urile în spatele "interesului" pentru câinii fără stapan. Imagini în exclusivitate din adăposturi ilegale (VIDEO)

Ce ascund ONG-urile în spatele "interesului" pentru câinii fără stapan. Imagini în exclusivitate din adăposturi ilegale (VIDEO)

29 Apr 2013   •   07:09
Ce ascund ONG-urile în spatele "interesului" pentru câinii fără stapan. Imagini în exclusivitate din adăposturi ilegale  (VIDEO)

În București s-au identificat 8 adaposturi ilegale pentru câinii fără stăpân. Nu au condiții adecvate, iar în umbra unor asociații sau ong-uri folosesc maidanezii ca simplă strategie de marketing. Obțin bani frumoși, între 3000 și 10000 de euro pe lună. Unele se folosesc fără bază legală de numele Primăriei Generale. Jurnalul Național vă prezintă, în exclusivitate, un astfel de adăpost. Imaginile vorbesc de la sine...

Câinii sunt ținuți fără apă și hrană. Nu beneficiază de supraveghere medicală și sunt lăsați să stea în propriile excremente timp de câteva zile. În unele adăposturi câinii nu sunt vaccinați antirabic și nu sunt deparazitați.

Mai grav, mulți câini nu sunt sterilizați, fiind lăsați să se înmulțească în voie ca apoi să fie vânduți sau lăsați liberi pe străzile Bucureștiului.




×