x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce crede Radu Tudor despre politicienii ”mincinoși”: Manipulează pe cei săraci cu duhul

Ce crede Radu Tudor despre politicienii ”mincinoși”: Manipulează pe cei săraci cu duhul

20 Mai 2019   •   11:29
Ce crede Radu Tudor despre politicienii ”mincinoși”: Manipulează pe cei săraci cu duhul

Radu Tudor a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul că unii politicieni, aflați în campanie electorală, fac manipulări anti-europene cu scopul de a obține voturi. 

''Sunt un român pro european. Spre deosebire de unii politicieni mincinoși, ce manipulează pe cei săraci cu duhul în sens anti-european, patriotismul meu e decent. Lupt zi de zi pentru apărare, sănătate, agricultură, patrimoniu. Și altele. O fac din convingere, fără să-mi doresc manipulări populiste pentru voturi.'' a scris Radu Tudor.

Radu Tudor, în continuarea mesajului de pe pagina sa de Facebook, a făcut referire și la regretatul istoric Dinu C. Giurescu.

''Occidentalii suntem noi, de la Atlantic la Marea Neagră, de când e istoria. Așa am învațat la școală, în liceu, la facultate. Cele peste 20 de emisiuni realizate cu regretatul istoric Dinu C. Giurescu mi-au intărit reperele istorice ale apartenenței noastre europene. 

Cine se declară altceva, ori e analfabet dpdv istoric ori asiatic, deci geografic și mental ne-european.'' a subliniat pe Facebook jurnalistul.  Antena 3

×
Subiecte în articol: radu tudor