x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce înseamnă un bărbat sexi pentru o femeie? Iată 11 caracteristici

Ce înseamnă un bărbat sexi pentru o femeie? Iată 11 caracteristici

24 Feb 2015   •   21:50
Ce înseamnă un bărbat sexi pentru o femeie? Iată 11 caracteristici
Sursa foto: Chris Hemsworth

 Ce îi face pe bărbaţi să fie sexi? Să fie oare ochii, părul, zâmbetul sau lăţimea umerilor? Publicaţia britanică Huffington Post,citată de Agerpres.ro, a încercat să afle răspunsul de la cititoarelor sale, cărora le-a propus să răspundă la întrebarea: "Care este primul lucru pe care îl remarcaţi la un bărbat?". Pe baza acestor răspunsuri tabloidul a întocmit o listă a lucrurilor care fac un bărbat să fie sexi.

1. Forţa.
Este vorba de forţa interioară. Nu există nimic mai sexi decât un bărbat care ştie să-i controleze impulsurile şi furia şi a cărui atitudine degajată, lipsită de aroganţă, lasă să se înţeleagă că nu trebuie să dovedească nimic nimănui.

Cele mai citite articole:
RĂZBOI PLANETAR? "EXTRATEREŞTRII îi spun lui Vladimir Putin ce să facă. Totul se întâmplă cum vor EI. Viitorul e deja stabilit"

2. Vulnerabilitatea
Un bărbat nu este puternic dacă nu este şi vulnerabil. Este bărbat cel care are curajul să spună ceea ce-şi doreşte sau de ce îi este teamă, să-şi recunoască greşelile şi să le depăşească.

3. Integritatea 
Este ceea ce face diferenţa între un băiat şi un bărbat. Chiar dacă la început pot fi considerate sexi, narcisismul, minciuna şi micile trucuri în interes personal nu pot să dureze. Nu există nimic sexi la un bărbat care se dă drept ceea ce nu este.

APARIŢIE MISTERIOASĂ în estul Germaniei. Ce simbol a descoperit un peisagist în mijlocul unei păduri de pin

4. Intelectul 
Un bărbat inteligent este sexi. Nu este vorba neapărat de IQ, ci de aspectele inteligenţei, de reflectarea critică, de setea nepotolită de a învăţa ceva nou. Dacă un bărbat nu poate seduce prin mintea sa, alchimia sexuală nu se leagă.

5. Simţul umorului
Un bărbat lipsit de umor este ca un duş rece la picioare. Nu te poţi înelege cu cineva care ia lucrurile în serios şi prea personal. Femeile pun uneori semnul egal între umor şi inteligenţă. Spiritele luminate ştiu să descifreze nuanţele. Umorul te poate salva din orice situaţie. Un bărbat lipsit de umor nu este deloc sexi.

 Marte, Venus şi Luna - aliniere BIZARĂ în aceste zile! MESAJELE ASCUNSE din Biblie şi PREDICŢIILE din mitologia antică (VIDEO)

6. Amabilitatea
A încerca să stabileşti o relaţie cu cineva care este mereu în defensivă şi nu lasă niciodată garda jos este epuizant. Compasiunea, empatia, toleranţa şi un zâmbet plin de înelegere vor dezarma orice femeie.

7. Generozitatea 
Bani, dar şi sentimente. Zgârcenia îndepărtează orice femeie, dar a cheltui banii nesăbuit este o dovadă a lipsei de control. A numără însă fiecare bănuţ este un semn că există unele probleme.

 Au scanat STATUIA LUI BUDDHA căutând pergamente ascunse. INCREDIBIL ce au găsit! (VIDEO)

8. Tandreţea
Un mic sărut pe gât, o atenţie, un cap înclinat pe umăr... Un bărbat care dă dovadă de afecţiune, căruia îi place să atingă este foarte sexi.

9. Capacitatea de a fi atent
Există bărbaţi care sunt atenţi doar la propriile probleme. Această introspecţie şi ambiţie de a-şi urmări propriul interes este uneori semn de nesiguranţă. La capătul opus, capacitatea de a fi atent la problemele partenerei  iradiază încredere şi funcţionează ca un magnet sexi.

10. Partenariatul 
Singurul loc unde femeia vrea să fie dominată este în dormitor, cu condiţia ca ea să fie de acord. În orice alt context, bărbatul trebuie să ştie să cedeze, să facă compromisuri, să dea dovadă de reciprocitate şi parteneriat.

■ Cum îşi dau intelectualii nevestele la schimb. Exclus graşii, agramaţii, bădăranii şi cocalarii

11. Încrederea sexuală 
 Este vorba de acea atmosferă care se creează graţie autorităţii emanate, a capacităţii de "a citi" dorinţele partenerei, de senzualitatea prelungirii clipei printr-o privire tandră şi totodată vulnerabilă. Un bărbat  care poate să-şi controleze impulsurile şi care ştie ce vrea din punct de vedere sexual este sexi pentru orice femeie.

×