x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce s-a ales de mașina lui Mario Iorgulescu. Bolidul de lux a fost complet distrus în urma accidentului

Ce s-a ales de mașina lui Mario Iorgulescu. Bolidul de lux a fost complet distrus în urma accidentului

17 Sep 2019   •   15:12
Ce s-a ales de mașina lui Mario Iorgulescu. Bolidul de lux a fost complet distrus în urma accidentului

Imagini incredibile cu epava bolidului pe care Mario Iorgulescu l-a condus cu peste 200 de kilometri la oră.

Se poate observa ca deși partea frontală a automobilului a fost complet distrusă, habitaclul mașinii a rămas aproape intact, airbagurile protejandu-l pe șofer. 

Fiul șefului Ligii este în spital de duminica trecută după un accident provocat pe șoseaua Chitilei, unde a omorât un om. Era beat și drogat, arată testele medicale.

Starea lui de sănătate nu s-a înrăutățit de ieri până azi. Doctorii au hotărât să îl treacă pe dializă pentru a-l ține în continuare în viață, după ce organele tânărului au renunțat să mai funcționeze în condiții normale.

Tânărul a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină. Potrivit unor surse judiciare, legiştii au determinat că Mario Iorgulescu avea și o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, potrivit rezultatelor INML.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat într-un grav accident în Capitală.

Accidentul s-a petrecut oe 8 septembrie dimineață, în jurul orei 3.00.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, abia își cumpărase o mașină puternică. În timp ce se afla pe Șoseaua Chitilei din București, acesta a pierdut controlul bolidului de lux pe care îl conducea și a intrat în coliziune cu o altă mașină.

www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: mario iorgulescu masina accident