x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spun reprezentanţii SANADOR despre starea de sănătatea a Andreei Bălan, după stopul cardio-respirator suferit în timpul operației de cezariană

Ce spun reprezentanţii SANADOR despre starea de sănătatea a Andreei Bălan, după stopul cardio-respirator suferit în timpul operației de cezariană

05 Mar 2019   •   13:56
Ce spun reprezentanţii SANADOR despre starea de sănătatea a Andreei Bălan, după  stopul cardio-respirator suferit în timpul operației de cezariană

Reprezentantul SANADOR, spitalul în care a născut Andreea Bălan, a dat primele detalii despre starea de sănătate a cântăreţei. Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul unei operaţii de cezariană, iar purtătorul de cuvânt al spitalului privat spune că starea de sănătate a vedetei s-a ameliorat, însă în continuare există riscuri. 

Andreea Bălan este în continuare la terapie intensivă după stopul cardio-respirator suferit în timpul operației de cezariană. S-au făcut și primele declarații de către reprezentanții spitalului privat în care a născut. Purtătorul de cuvânt al SANADOR spune că starea de sănătate a vedetei s-a ameliorat, dar că există în continuare riscuri.

"Este in stare stabila, echilibrata din punct de vedere al functiilor vitale, supravegheata de echipa medicala. A putut fi vizitata familie si a discutat cu ei, va fi supravegheata de medici in urmatoarele zile. Este la terapie intensiva. Incidentul care s-a petrecut in timpul cezarienei e unul foarte rar, care nu poate fi prevazut prin investigatiile anterioare, undeva in jur de 1 la cateva zeci de mii de cazuri se intampla", a declarat doctorul de la Sanador.

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite în timpul nașterii. Vedeta a suferit un stop cardio respirator pe masa de operație, iar vestea a fost confirmată chiar de soțul ei, George.

"In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovada. sursa:

×
Subiecte în articol: andreea balan