x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune Elena Basescu despre datoria la ANAF

Ce spune Elena Basescu despre datoria la ANAF

17 Mai 2016   •   14:25
Ce spune Elena Basescu despre datoria la ANAF

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena, susţine că prezenţa sa pe lista de datornici a ANAF este o eroare. Aceasta a explicat că ANAF nu a făcut transferul informaţiei odată cu mutarea domiciliului din sectorul 1 în sectorul 2, informeaza Romania TV.

"Datoria invocată de ANAF este o eroare a acestei instituţii. În 2014, pe vremea când eram europarlamentar, aveam domiciliul în Sectorul 2. Acum, am domiciliul în Sectorul 1. Situaţia a apărut pentru că ANAF-ul nu a făcut transferul informaţiei între Sectorul 2 şi Sectorul 1", a scris Elena Băsescu, pe Facebook.

Ea a precizat că în urmă cu o lună, a fost personal la ANAF Sector 1 şi ANAF Sector 2, făcând, cu documente, proba achitării obligaţiilor. "Din păcate, până la această oră, nu s-a făcut operarea datelor. Închei, spunând că nu am niciun fel de datorie la stat. N.B. Plata s-a făcut prin terţ plătitor, conform regulilor Parlamentului European", a mai explicat fiica fostului preşedinte.

Elena Băsescu a postat şi fotocopia unui ordin de plată prin care a virat peste 16.000 de lei la bugetul asigurărilor sociale şi la bugetul de stat.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, marţi, că şi-a plătit datoriile către stat la începutul lunii mai şi cere ANAF să rectifice eroarea în ceea ce îl priveşte.

 

×
Subiecte în articol: Elena Basescu