x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce străzi se închid în perioada 8-10 mai, cu ocazia finalei UEFA. Atenţie, se ridică şi maşini!

Ce străzi se închid în perioada 8-10 mai, cu ocazia finalei UEFA. Atenţie, se ridică şi maşini!

07 Mai 2012   •   08:12
Ce străzi se închid în perioada 8-10 mai, cu ocazia finalei UEFA. Atenţie, se ridică şi maşini!

De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd. Basarabia, strada Vatra Luminoasa, bd. Pierre de Coubertin si stradutele care duc de la aceste artere spre stadion.

Cei 30.000 de suporteri si turisti care vor invada Bucurestiul pentru finala Europa League i-au determinat pe organizatori sa adopte masuri fara precedent, dar obisuite pentru acest gen de evenimente.

Una dintre prioritati a fost determinarea perimetrului in care va fi interzis traficul auto in jurul National Arena, pentru protectia fanilor.

Incepand cu ora 20:00, in ziua de 8 mai, nicio masina nu va mai putea fi parcata pe strazile Maior Coravu, Vatra Luminoasa si bulevardele Pierre de Coubertin si Basarabia, intre intersectiile cu soseaua Mihai Bravu si cu bulevardul Chisinau.

Politia a lipit deja afise in zona pentru a anunta aceasta restrictie. Masinile celor care nu vor tine cont de atentionare vor fi ridicate si mutate in apropiere, fara ca proprietarii sa plateasca vreo taxa. Interdictia va fi ridicata pe 10 mai, la ora 6:00 dimineata.

Articolul integral pe GSP.RO.

×