x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cel mai dement şofer: un TIR-ist a rămas pieton după ce a depăşit trei autotrenuri pe linia continuă! (VIDEO)

Cel mai dement şofer: un TIR-ist a rămas pieton după ce a depăşit trei autotrenuri pe linia continuă! (VIDEO)

04 Apr 2012   •   19:57
Cel mai dement şofer: un TIR-ist a rămas pieton după ce a depăşit trei autotrenuri pe linia continuă! (VIDEO)

Un sofer de TIR a ramas fara permis de conducere dupa ce a fost surprins miercuri de aparatul radar al Politiei Rutiere Sibiu in timp ce depasea alte trei autotrenuri pe linie continua, pe DN 7.

Potrivit politistilor sibieni, citati de Mediafax, in cadrul unei actiuni desfasurata in vederea prevenirii depasirilor neregulamentare pe DN 7, au fost retinute sapte permise de conducere. Intr-unul din cazuri a fost vorba de un sofer de TIR, care a fost surprins de aparatul radar in timp ce facea o depasire neregulamentara, pe linie continua, intr-o curba foarte periculoasa.

"Unul dintre soferi, care conducea un ansamblu TIR, a fost filmat si inregistrat de aparatul radar in timp ce depasea alte doua ansamble TIR si un autocamion pe linie continua. Soferul are 38 de ani, este din Bihor si a mai fost amendat pentru viteza", a declarat Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Soferul respectiv a fost amendat si a ramas fara permisul de conducere.

Potrivit aceleiasi surse, depasirea a fost facuta la kilometrul 254, in afara localitatii Talmaciu, unde in 24 martie un TIR a derapat si s-a rasturnat, accidentul soldandu-se cu moartea a doua persoane si ranirea grava a alteia.


×
Subiecte în articol: sibiu depasirea şofer linie continua