x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cel mai important producător de cutii de plastic returnabile !

Cel mai important producător de cutii de plastic returnabile !

03 Dec 2018   •   18:06
Cel mai important producător de cutii de plastic returnabile !

Orice companie de producție și orice depozit de dimensiuni mai mari sau mai mici au nevoie permanent de găsirea unor soluții logistice pentru ambalarea, stocarea și transportul anumitor produse. Datorită provocărilor venite din partea nevoii de a proteja mediul și de a respecta o serie de prevederi internaționale legate de politica factorilor cu potențial de poluare, la ora actuală, în luarea deciziei de a achiziționa soluții de ambalare trebuie să ținem seama de aspectele ecologice ale acestora. Posibilitatea de reciclare și de returnare ar trebui să cântărească foarte greu atunci când alegem un producător de cutii plastic cu întrebuințare logistică.

 

De ce să alegem ambalaje de plastic returnabile?

Ambalajele returnabile din plastic sunt mai ieftine decât ambalajele confecționate din materiale tradiționale, precum lemnul sau cartonul. Acest tip de cutii de plastic returnabile sunt ușoare, cu durată de viață mai mare, pot fi depozitate mai ușor, sunt mai rezistente și mai sigure. Toate aceste caracteristici sunt factorii care influențează foarte mult costurile de achiziție ale unor astfel de produse de ambalare și de  depozitare.

De aici un alt avantaj al alegerii cutiilor de plastic produse de Schoeller Allibert este prețul de achiziție competitiv. Faptul că sunt returnabile influențează foarte mult costurile logistice ale companiilor care decid să folosească aceste cutii de plastic. Astfel această companie ese partenerul dumneavoastră ideal pentru reducerea costurilor logistice de transport și de ambalare.

Pentru că sunt din plastic aceste cutii pot fi manevrate cu foarte mare ușurință și nu se deteriorează ușor odată cu efectuarea unui singur transport.

Datorită tehnologiei avansate cu care sunt proiectate și datorită posibilității de personalizare în funcție de tipul de produs ce va fi ambalat, de  destinația utilizării lor, aceste cutiile de plastic se dovedesc extrem de utile și de eficiente pentru realizarea scopurilor pentru care au fost confecționate.  Datorită softului folosit în proiectarea lor, datorită condițiilor tehnice de proiectare și producere se poate reduce semnificativ cantitatea de material folosită, fără a afecta rezistența.

Aceste cutii de plastic sunt returnabile și reciclabile, ceea ce le face să fie ecologice, nepoluante și prietenoase cu mediul înconjurător. Posibilitatea reciclării reprezintă o caracteristică importanta a soluțiilor de ambalare returnabile din plastic. În acest sens Schoeller Allibert va oferă serviciile de reciclare necesare. Dacă nu mai aveți nevoie de produsele achiziționate sau aveți nevoie de altele, noi vom colecta containerele și navetele uzate, iar după curățare, măcinare, spălare și uscare, vom obține din nou  materia prima necesară unei alte procesări. Din produsele primite, prin reciclate vom  obține  materie primă ce va fi  utilizata pentru injectarea și confecționarea noilor navete. Obținem astfel alte produse, diminuând poluarea și fără să lăsăm deșeuri.

 

De ce să alegeți producătorul de cutii de plastic returnabile  Schoeller Allibert?

Schoeller Allibert  este o companie cu tradiție care inventează, proiectează, dezvoltă și produce soluții de ambalare din plastic returnabile de mai bine de 50 de ani. Compania are un patrimoniu bogat, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Pe piața soluțiilor de producatori cutii plastic și de ambalaje din plastic este în prezent lider european și dezvoltă și întreține operațiuni la nivel mondial. Principalele industrii în care activează sunt în principal: agricultura, industria auto, industria alimentara și de procesare a alimentelor, industria băuturilor, retail, producția industriala și servicii de pooling.

Este un leader prin excelență pe piața soluțiilor de ambalare, oferind  o gama extinsa de servicii și produse. Pe lângă soluțiile inovatoare de ambalaje din plastic, compania pune la dispoziția clienților o serie de servicii pe care le numesc gama completa de servicii 360º. Cu alte cuvinte, pentru a vă ajuta în obținerea celor mai bune rezultate pentru compania dumneavoastră, Schoeller Alliber se ocupă de fiecare pas al procesului dumneavoastră logistic, de la începutul până sfârșitul procesului de viață al produselor, inclusiv de reciclarea lor

 

Produsele pe care le oferă această companie de prestigiu acoperă o gama completă de soluții de ambalare din plastic returnabil, de la produsele standard la cele personalizate. Produsele de  plastic reciclabil pe care le realizează pot fi grupate în următoarele zece categorii principale:

  • containere mari pliabile (FLC),
  • lăzi pliabile (FSC),
  • boxpaleți rigizi din plastic
  • navete și tăvi pentru industria băuturilor
  • containere stivuibile
  • navete dublu stivuibile
  • găleți certificate ONU pentru manipularea substanțelor periculoase
  • containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor
  • paleți din plastic
  • cărucioare pentru manipularea navetelor.

Pe lângă categoria de produse standard producătorul oferă o gama variata de design-uri inovatoare și servicii de proiectate personalizate sau la comandă.

Principalele avantaje ale acestor soluții de ambalare distribuite și în Romania sunt : calitatea superioara, durabilitatea și sustenabilitatea. Achiziția și folosirea de astfel de produse îmbunătățesc eficienta și rentabilitatea lanțului de aprovizionare, reduc costurile de transport, cantitatea de deșeuri și ajută la protejarea mediului.

Schoeller Alliber oferă operațiuni de producție și aprovizionare Lean, care pun accentul pe livrarea la timp și integrală a produselor de calitate.

Folosirea produselor de Schoeller Alliber conferă prestanță și valoare companiilor partenere, care decid să achiziționeze și să contribuie la eficiența folosirii unor produse ecologice. Prin decizia lor aleg să protejeze natura și să reducă gradul de poluare al planetei.

 

×