x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cel mai înfricoșător drum spre școala. Pentru a ajunge la ore, acești copii se cațără pe o stâncă înaltă de 800 de metri

Cel mai înfricoșător drum spre școala. Pentru a ajunge la ore, acești copii se cațără pe o stâncă înaltă de 800 de metri

27 Mai 2016   •   14:02
Cel mai înfricoșător drum spre școala. Pentru a ajunge la ore, acești copii se cațără pe o stâncă înaltă de 800 de metri

Pentru a ajunge la școală, elevii din satul Atuler, provincia Sichuan, trebuie să se cațere pe o stâncă înaltă de 800 de metri, folosindu-se de scări șubrede și sprijinindu-se de roci.

Imaginile celui mai riscant drum spre cursuri au devenit virale pe platformele de socializare din China după ce știrea a fost publicată într-un cotidian din Beijing.

 

 

Potrivit theguardian.com, autoritățile din sud-vestul Chinei au luat la cunoștință această situație, iar acum fac tot posibilul să vină în ajutorul copiilor din Atuler.

Chen Jie, fotograful care a surprins aceste imagini, s-a arătat șocat de situație și de riscurile la care se supun acești copii în fiecare zi și speră ca prin intermediul fotografiilor sale „realitatea dureroasă să fie schimbată”.

Un bătrân din sat a povestit jurnaliștilor că „7 sau 8 persoane și-au găsit sfârșitul pe acel drum și că mulți alții au fost răniți”.

×
Subiecte în articol: China drum scoala copii china