x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cele mai bune oferte din târgul imobiliar: lecţia “anonimilor” din rezidenţial (Foto-Reportaj)

Cele mai bune oferte din târgul imobiliar: lecţia “anonimilor” din rezidenţial (Foto-Reportaj)

29 Oct 2012   •   10:16
Cele mai bune oferte din târgul imobiliar: lecţia “anonimilor” din rezidenţial (Foto-Reportaj)

De la garsoniere de 19.000 euro, la case de 120 metri patrati la un pret mai mic de 90.000 euro, mii de locuinte se lupta sa isi mai extinda baza de potentiali cumparatori la targurile imobiliare.

Targul imobiliar Timon a avut loc weekend-ul trecut in Piata Constitutiei din Capitala, iar dezvoltatorii ii asteaptau pe clienti cu deja clasicele promotii: mobila, masini, locuri de parcare si discount-uri, dar si cu o oferta mai bogata pe zona low-cost si cu preturi de pornire din ce in ce mai mici.

In editia de toamna a targului, dezvoltatorii “anonimi” au prins si mai mult gustul targurilor, asa ca prezenta acestor proiecte imobiliare “de buzunar” este mult mai mare.

La targ s-au intors si unele din proiecte mari din Bucuresti, cum este Felicity Residence al GTC, unde faza a doua de constructie a fost recent finalizata si este scoasa oficial la vanzare.

Proiectele Adama, proiectul Vivenda, dezvoltat de Hercesa, sau locuintele din New Town, ansamblu rezidential care face parte din portofoliul imobiliar al omului de afaceri Dinu Patriciu, fac parte de asemenea din oferta prezenta la targ. Insa, reprezentantiva pentru targ este oferta dezvoltatorilor “anonimi”, prezenti la evenimente prin companii precum Premier, Sud Rezidential sau Victoria Consult.

Citeste articolul intreg pe wall-street.ro

×
Subiecte în articol: targ imobiliar lectie oferte