x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cele mai frumoase mesaje şi urări de felicitare de Sf. Nicolae

Cele mai frumoase mesaje şi urări de felicitare de Sf. Nicolae

05 Dec 2018   •   14:16
Cele mai frumoase mesaje şi urări de felicitare de Sf. Nicolae

De Sfântul Ierarh Nicolae, peste 810.000 de români îşi aniversează ziua onomastică. Dacă doriţi să le trimiteţi celor sărbătoriţi o urare sau vreţi să le trimiteţi prietenilor, vă prezentăm mai jos mai multe idei de MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE pe care le puteţi trimite celor dragi.

MESAJE SF NICOLAE. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul Nicolae al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

URĂRI SF NICOLAE HAIOASE. Este noaptea lui Moș Nicolae, așa ca pregătește-ti ghetuțele. In primul rând spaaalaaa-leeeeeeee!

MESAJE SF NICOLAE HAIOASE. Moșuleț, daca las mai multe ghete primesc mai mulți bani?

MESAJE SF NICOLAE MULŢI ANI. Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

MESAJE SFÂNTUL NICOLAE. Pune-ti ghetuțele la ferestre! Moș Nicolae e in drum spre tine!

MESAJE LA MULŢI ANI. De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul Nicolae, al carui nume il porti, sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

MESAJE MOŞ NICOLAE. Daca ai fost cuminte anul asta, Moș Nicolae sigur nu te va ocoli!

URĂRI SF NICOLAE. Cizmulițe lustruite îl așteaptă la fereastra! Haide, fugi si ii deschide, vine bucuria noastră!

MESAJE SF NICOLAE. Draga Nicolae, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Moș Nicolae e pe drum. Am auzit ca ai fost cuminte si ar fi păcat sa te prindă Moșu cu ghetuțele nelustruite...

MESAJE SF NICOLAE MULŢI ANI. În zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Nicolae, îţi urez multă sănătate şi fericire!

MESAJE SF NICOLAE HAIOASE. Surpriza!!! Anul acesta Moș Nicolae nu ti-a adus mai nimic... doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce așteaptă doar un semn pentru a arata ce are mai bun si cald.

MESAJE SF NICOLAE MULŢI ANI. Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

URĂRI SF NICOLAE HAIOASE. Lustruiește-ti cu mare grija ghetele si așază-le la ușa! Diseară vine Moș Nicolae!!!

MESAJE SFÂNTUL NICOLAE. La Mulţi Ani, Nicolae, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

MESAJE LA MULŢI ANI. Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine in căsuța, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuța, dar te-am văzut dormind si atunci ti-am lăsat un pupic dulce pe obraz. Moș Nicolae.

MESAJE MOŞ NICOLAE. Umbla zvon prin tara ca diseară vine Moș Nicolae! Pregătește-ti incaltarile!

MESAJE SF NICOLAE. La mulţi ani şi fie ca Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu!

MESAJE SF NICOLAE HAIOASE. Crema de pantofi, perie de lustruit, ghete noi... păcat ca nu ai fost cuminte! Mulțumește-te cu mine!

MESAJE SF NICOLAE MULŢI ANI. Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te ca este același care are grija sa vina la tine de fiecare data. La mulți ani!

LA MULTI ANI NICOLAE. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Nicolae cât mai frumoasă!

MESAJE SFÂNTUL NICOLAE. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

LA MULTI ANI NICOLAE. Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Nicolae pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

MESAJE SF NICOLAE HAIOASE. ... chiar trebuie sa-ti pregătești ghetuțele, acum nu mai ai nici o scuza!

LA MULTI ANI NICOLAE. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Nicolae, va urez multa sanatate si fericire!

MESAJE LA MULŢI ANI. Tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

LA MULTI ANI NICOLAE. Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

MESAJE SF NICOLAE. Sa fii cuminte ca poate se întoarce Sfântul Nicolae din drum!

LA MULTI ANI NICOLAE. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

MESAJE SF NICOLAE MULŢI ANI. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

MESAJE SFÂNTUL NICOLAE. Iți doresc ca aceasta perioada sa iți aducă si ție multe zâmbete de la oamenii din jurul tău si sa poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina in suflete si multa sănătate.

Un gând bun de Sfântul Nicolae!!! Fie ca toate dorințele sa vi se împlinească! sa ai parte sa ai parte de tot ce-ti dorești .. sa fii fericit cu cine-ti dorești ... sa fii sănătos ca cine-ti dorești... si sa fii iubit la fel ca cel pe care-l iubesc eu ..

Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te ca este același care are grija sa vina la tine de fiecare data. La mulți ani!

LA MULTI ANI NICOLAE. Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La multi ani fericiti.

MESAJE LA MULŢI ANI. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

LA MULTI ANI NICOLAE. Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani de Sfantul Nicolae! La multi ani, Nicu! La multi ani, Nicoleta!

MESAJE SF NICOLAE. MESAJE SF NICOLAE MULŢI ANI. MESAJE SF NICOLAE HAIOASE. MESAJE SFÂNTUL NICOLAE. MESAJE LA MULŢI ANI. Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine in căsuța, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuța, dar te-am văzut dormind si atunci ti-am lăsat un pupic dulce pe obraz. Moș Nicolae.

×
Subiecte în articol: mesaje sf nicolae