x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic: 21 de drumuri naţionale acoperite de zăpadă, trafic rutier îngreunat în 11 judeţe

Infotrafic: 21 de drumuri naţionale acoperite de zăpadă, trafic rutier îngreunat în 11 judeţe

08 Dec 2012   •   18:25
Infotrafic: 21 de drumuri naţionale acoperite de zăpadă, trafic rutier îngreunat în 11 judeţe
UPDATE 21:30 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră traficul rutier este blocat pe DN7, la kilometrul 212+900 de metri, în localitatea vâlceană Proieni, comuna Brezoi, din cauza unui accident rutier în urma căruia un autotren, încărcat cu mase plastice, s-a răsturnat pe carosabil. Se estimează că in aproximativ o oră traficul să revină la normal.

UPDATE 20:45
- Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate din cauza zăpezii, sâmbătă seară, în mai multe judeţe, printre care Dolj, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Alba, Sibiu şi Covasna, unde stratul de zăpadă măsoară până la patru centimetri, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.
  
De asemenea, Autostrada Timisoara – Arad a fost inchisa, incepand cu ora 17.30 pentru cel putin trei ore, din cauza zapezii, circulatia fiind ingreunata in ultimile ore, a anuntat Inspectoratul de Politie al Judetului Timis. Din cauza caderilor de zapada, circulatia a fost ingreunata, motiv pentru care s-a luat masura inchiderii autostrazii pentru urmatoarele 3 ore. Au fost inchise intrarile pe autostrada dinspre DN 68 si dinspre centura Timisoarei. Circulatia se va relua in jurul orei 21:00. Traficul rutier este deviat pe vechea rută - DN 69.
  
Tot din cauza zăpezii a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe centura municipiului Arad, pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire.
  
Meteorologii au emis, vineri, două avertizări cod galben de ninsori şi ploi, potrivit cărora precipitaţiile vor afecta, începând de sâmbătă seară, Banatul, Crişana, Maramureşul, nordul Moldovei, Transilvania şi Oltenia, urmând să se extindă, duminică, în toate regiunile.



×