x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cerere OFICIALĂ de informații cu privire la italianul diagnosticat cu coronavirus, care a fost în vizită în România

Cerere OFICIALĂ de informații cu privire la italianul diagnosticat cu coronavirus, care a fost în vizită în România

25 Feb 2020   •   17:15
Cerere OFICIALĂ de informații cu privire la italianul diagnosticat cu coronavirus, care a fost în vizită în România

Ministerul Afacerilor Externe face demersuri, prin intermediul Ambasadei României la Roma, pentru a afla mai multe informații cu privire la italianul diagnosticat cu coronavirus, care a fost în vizită în România.

Potrivit unei informări, MAE, prin intermediul Ambasadei României la Roma a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale pentru obținerea unor informații suplimentare, inclusiv cetățenia pacientului și cu privire la eventuala ședere a acestuia pe teritoriul României.

Demersul vine după ce a apărut informația că un bărbat care fusese în vizită în Romnia a fost confirmat cu infecție cu COVID-19 în Italia, Rimini.

„În baza informațiilor obținute vor fi întreprinse măsurile necesare pe teritoriul României”, au transmis oficialii MAE.

Un cetăţean italian care vizitase recent România a fost diagnosticat marți cu coronavirus. Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, e internat la un spital din Rimini. În total au fost înregistrate 23 de cazuri de infecţie până acum în regiunea Emilia-Romagna.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: coronavirus