x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cezar Ion a dat în judecată TVR

Cezar Ion a dat în judecată TVR

de Adrian Vaduva    |    15 Sep 2008   •   00:00

Cezar Ion a dat în judecată Societatea Română de Televiziune (SRTv) pentru “concediere abuzivă”, preşedintele Asociaţiei Jurnaliştilor din România (AJR) contestînd la Tribunalul Bucureşti o decizie a TVR prin care era concediat din postul de director al Departamentului Producţie Editorială.



Cezar Ion a dat în judecată Societatea Română de Televiziune (SRTv) pentru “concediere abuzivă”, preşedintele Asociaţiei Jurnaliştilor din România (AJR) contestînd la Tribunalul Bucureşti o decizie a TVR prin care era concediat din postul de director al Departamentului Producţie Editorială. În calitatea sa de preşedinte al Asociaţiei Jurnaliştilor din România (AJR), Cezar Ion a confirmat pentru Madiafax acţiunea declanşată în instanţă împotriva Societăţii Române de Televiziune (SRTv). “Aşa este, i-am dat în judecată (SRTv, n.r.) pentru concediere abuzivă din postul de director editorial al Televiziunii Române”, a declarat pentru Mediafax Cezar Ion.
El face referire la contractul de muncă 1044 de la 15 noiembrie 2006, care a fost desfăcut într-un mod “unilateral”, “abuziv” şi “ilegal”. “Este un contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată. Ei (conducerea TVR, n.r.) ar fi trebuit să îmi spună în baza cărui articol din Codul Muncii au reziliat acest contract”, a spus Cezar Ion. Potrivit SRTv, Cezar Ion nu a fost concediat de TVR, el fiind angajat pe postul de realizator emisiuni RTV în baza unui contract individual de muncă. “Nu am primit pînă în prezent nici o citaţie în vreun litigiu declanşat de Cezar Ion. Cezar Ion nu a fost concediat de SRTv, ci este angajat în urma reorganizării Direcţiei programe de către CA al SRTv pe postul de realizator emisiuni RTV în baza unui contract individual de muncă”, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Televiziunii Publice.

×
Subiecte în articol: mass-media cezar