x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cezar Spânu, favorit pentru la funcţia de rector al Universităţii Craiova

Cezar Spânu, favorit pentru la funcţia de rector al Universităţii Craiova

29 Ian 2012   •   12:33
Cezar Spânu, favorit pentru la funcţia de rector al Universităţii Craiova

Un sondaj realizat de CSCI la comanda Fundatiei Multimedia arata ca Cezar Spanu este favorit in cursa pentru functia de recor al Universitatii din Banie.

Astfel, Cezar Spanu ocupa primul loc in optiunile exprimate de cadrele didactice din Universitatea din Craiova, cu 41%, fiind urmat de Nicolae Panea-28%, Dan Popescu-18% si Dan Claudiu Danisor- 13%. Sondajul dat publicitatii de pesurse.ro, mai arata ca majoritatea celor intervievati - 70%- considera ca cea mai buna varianta de alegere a rectorului Universitatii din Craiova este votul secret si direct al tuturor cadrelor didactice.

18% sustin ca varianta votul tuturor angajatilor Univerisitatii, iar 8% votul membrilor Senatului Universitatii. 3% nu stiu, iar 1% nu raspund. De asemenea, 73% din cei intervievati sustin modificarea Legii Educatiei pe zona invatamantului universitar, la un an de la aplicare, in timp ce 18% nu vor, iar 9% nu stiu/nu raspund.

Sondajul a fost realizat in perioada 22-23 ianuarie 2012, pe un esantion reprezentativ de cadre didactice din Univesitatea Craiova, avand o eroare tolerata de 3%.

(Gabriela Antoniu)

Vezi sondajul aici

×