x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR mărește capacitatea de transport pe ruta București - Curtea de Argeș pentru funeraliile Regelui Mihai I

CFR mărește capacitatea de transport pe ruta București - Curtea de Argeș pentru funeraliile Regelui Mihai I

15 Dec 2017   •   14:57
CFR mărește capacitatea de transport pe ruta București - Curtea de Argeș pentru funeraliile Regelui Mihai I
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Compania Naţională de Căi Ferate va mări, sâmbătă, capacitatea de transport pe ruta Bucureşti Nord - Curtea de Argeş, pentru pasagerii care vor călători către Curtea de Argeş la ceremonia de înmormântare a Regelui Mihai I al României, se arată într-un comunicat CFR, remis vineri, AGERPRES. 

"Sâmbătă, la ora 11:30 va pleca din Gara de Nord Bucureşti trenul IR 1785, suplimentat cu 2 Săgeţi Albastre, cu sosiri în Piteşti la ora 13:26 şi în Curtea de Argeş la ora 14:29, având opriri în toate staţiile din parcurs conform mersului de tren. La ora 18:10 va pleca din Curtea de Argeş trenul suplimentar IR 12122, cu sosiri în Piteşti la ora 18:55 şi în Bucureşti Nord la ora 20:37", potrivit CFR. 

De asemenea, în comunicat se mai spune că, în funcţie de cererile de trafic, CFR Călători poate suplimenta operativ capacitatea de transport spre / dintre Curtea de Argeş. 

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. AGERPRES

×
Subiecte în articol: funeraliile regelui mihai regele mihai