x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR modifică de duminică mersul trenurilor: Vezi care sunt schimbările

CFR modifică de duminică mersul trenurilor: Vezi care sunt schimbările

06 Dec 2012   •   11:33
CFR modifică de duminică mersul trenurilor: Vezi care sunt schimbările
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

CFR Călători modifică de duminică mersul trenurilor. Noul program va fi valabil până pe 14  decembrie 2013. Compania anunţă, astfel, modificări ale orarului, dar şi o suplimentare a numărului de trenuri. Până la anul în decembrie vor circula 1.378 de trenuri, cu 60 mai multe decât în planul de mers 2011-2012.

Conform CFR, în noul program vor exista două trenuri noi în traficul internațional. Acestea vor avea ca destinație Budapesta și vor pleca de la București și de la Sighetu Marmației.

De asemnea, în 2013, anunţă CFR Călători, vor continua lucrările de reabilitare în mai multe zone, ceea ce va afecta orarul de mers al trenurilor, dar compania va menţine şi reducerile la bilete pentru traficul intern şi internaţional.

În programul intern al CFR Călători "s-a implementat mersul de tren cadenţat pe rutele unde condiţiile de circulaţie şi exploatare au permis acest lucru şi unde traficul de călători este cu preponderenţă de navetă: Bucureşti Nord- Roşiori, Roşiori - Craiova, Constanţa - Mangalia, Bucureşti Nord - Ploieşti, Ploieşti Sud - Urziceni, Buzău - Mărăşeşti, Iaşi - Ungheni Prut”, anunţă CFR Călători într-un comunicat.

CFR Călători va menţine şi în 2013 reducerile la bilete atât în traficul intern, cât şi în cel international: Minigrup 2-5, biletul dus-întors, cartea VSD, biletul de weekend, procurarea cu anticipaţie a biletelor de tren, abonamente, facilităţi copii, reduceri la cumpărarea online, reduceri la cumpărara cu anticipație, cardul TrenPlus.

Distribuția de bilete se va asigura prin canalele existente: on-line, staţii şi agenţii, automate de vânzare.

×
Subiecte în articol: CFR calatori mersul trenurilor modificari