x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cheloo va fi cercetat în libertate sub control judiciar

Cheloo va fi cercetat în libertate sub control judiciar

30 Mar 2016   •   22:40
Cheloo va fi cercetat în libertate sub control judiciar

Cântăreţul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ştefan, membru al trupei Paraziţii, cunoscut sub numele de Cheloo, va fi cercetat în libertate sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de procurorii DIICOT de consum de droguri.

Cheloo a fost ridicat miercuri de procurori şi dus la sediul DIICOT din Ploieşti pentru audieri, după ce în locuinţa sa din Breaza au fost găsite mai multe grame de cannabis.

După audiere, Cheloo a fost lăsat să plece acasă, însă procurorii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar. Alte şase persoane implicate în acest dosar au fost reţinute de DIICOT.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa au efectuat, miercuri, 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Prahova şi Ialomiţa, în cadrul unei acţiuni vizând săvârşirea de către opt persoane a infracţiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Procurorii susţin că, începând cu anul 2015, suspecţii s-au aprovizionat cu droguri de risc (cannabis) de la dealeri din municipiul Bucureşti, iar ulterior le-au comercializat sau oferit cu titlu gratuit consumatorilor de pe raza oraşului Breaza şi a localităţilor limitrofe.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost găsite diverse cantităţi de materie vegetală cu aspect de cannabis, seminţe de cannabis, precum şi ustensile pentru consum, ambalare şi distribuire de drogurilor.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti au fost aduse 80 de persoane în vederea audierii.

Sursa: Agerpres

×