x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Chiliman: Rolul lui Tăriceanu este de preşedinte al PNL. Antonescu are reflexe bolşevice

Chiliman: Rolul lui Tăriceanu este de preşedinte al PNL. Antonescu are reflexe bolşevice

18 Ian 2013   •   09:34
Chiliman: Rolul lui Tăriceanu este de preşedinte al PNL. Antonescu are reflexe bolşevice

Persoana cea mai potrivită pentru a ocupa pe viitor funcţia de preşedinte al PNL este fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, acesta putând să restabilească imaginea de partid prooccidental, imagine ce a fost "terfelită" de către Crin Antonescu, a declarat primarul Sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, într-un interviu acordat RTV.NET.


RTV.NET: Luni, după Biroul Politic Central al PNL, Crin Antonescu a spus că viitorul Congres al partidului va trebui să aleagă între el şi dumneavoastră (link http://www.rtv.net/antonescu-un-nou-atac-in-pnl-nu-este-loc-pentru-mine-si-pentru-chiliman-in-acelasi-timp_61794.html). Credeţi că vă provoacă să candidaţi la preşedinţia PNL?

Andrei Chiliman: Este mai degrabă un reflex bolşevic pe care îl are. Toţi cei care încearcă să i se opună sau care au alte idei, nu sunt de acord cu anumite lucruri pe care le face dânsul, şi subliniez "dânsul", trebuie eliminaţi. Aveau comuniştii o vorbă înainte: "Cine nu e cu noi, e împotriva noastră". Eu cred că într-un partid democratic este loc şi pentru mine, şi pentru domnul Antonescu şi pentru alţi oameni care poate nu au aceeaşi viziune pe termen scurt, mediu sau nu au aceleaşi idei şi păreri cu domnul Antonescu. Sper că delictul de opinie nu a devenit un lucru real în PNL şi că dezbaterea de opinii rămâne un lucru real.

INTERVIUL INTEGRAL pe RTV.NET

×
Subiecte în articol: chiliman rol tariceanu presedinte antonescu