x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Chiuretaj cu vedere la public

Chiuretaj cu vedere la public

de Luiza Moldovan    |    31 Oct 2013   •   18:07
LA VIE EN MOV
Uluitor! Bianca Drăguşanu trăieşte, are viaţă sexuală şi se ofuschează! Rămâneţi cu noi! Avem dovezi clare că tânăra în discuţie se extrage chiar din rasa umană! Ea a fost surprinsă mişcând şi chiar postând mesaje pe feisbuc sau alte agora onlain, ba chiar supărându-se pe clinica la care s-a dus să lepede că, vezi Doamne, a făcut publică fişa ei medicală! Doamne! Dar asta nu e tot.

Tânăra doamnă Slav, despre care ştie tot boboru’ că-şi trăieşte viaţa pe bani şi că e ahtiată să apară în public, mimează ofuscarea cu aceeaşi dexteritate cu care mimează mariajul, ba chiar cu o dexteritate mai mare, dacă ne gândim că nu e săptămână în care să n-o vedem dând cu mucii-n ontologie pe tema lacrimilor amare şi a ce neînţeleasă e ea. Pardon! Dacă e să ne luăm după scrisul ei, ar fi trebuit să scriem “neânţeleasă”. Doamne, ce proşti mai suntem! Habar n-avem gramatică!

Nu înţeleg de ce e aşa de supărată doamna Slav. După ce a cerşit cu disperare atenţia publică, acum, când i se dă, o ia cu ameţeală. E un fel de coana Zoiţica, da’ fără vigoare. Duce mâna la frunte şi o ia cu leşin. Nici măcar nu sunt sigură că intelectuala în discuţie nu s-a prefăcut că-i scapă fişa medicală pe jos. Sau că nu s-a prefăcut c-o uită pe parbrizul unui paparazzo: “Băi, vezi c-am uitat să ridic fişa asta medicală de pe parbrizul tău, unde mi-a căzut, fix sub ştergătorul drept şi vezi c-am uitat să-ţi zic că e mea, de la clinică, de când m-am dus să lepăd!”. Eu, dac-aş fi ea, aş fi fost supărată că n-am cerut chiuretaj public, să mă vadă toată lumea, să mai iau şi io un ban grămadă pe vremea asta de criză. Pe bune acuma! Măi, băieţi, da’ chiar trebuie să vă spun io că nu trebuie să mă lăsaţi în pace şi io trebuie să mă ofuschez şi voi să vă prefaceţi că mă fotografiaţi botoasă şi io trebuie să mă prefac că mă supăr? Nu-nţeleg ce vreau să spun, dar cred că ştiţi unde bat. E ca povestea de dragoste a Andei Adam cu simbolul falic al României, Cătălin Botezatu. Eu trebuie să mă prefac, iar voi trebuie să vă prefaceţi, iar publicul trebuie să se prefacă şi toată lumea trebuie să.

Pentru că nu trece o zi fără să aflu ce a mai lepădat tânăra cucoană, am de gând să cer protecţie împotriva Biancăi Slav. Deşi tare mi-e teamă că, fără atenţia publică, fata asta ar ajunge la balamuc şi aş avea-o pe conştiinţă. Da. Şi pe urmă ar ajunge la balamuc şi s-ar ofusca iar că n-o cunoaşte nimeni pe bancă, în timp ce se jură la alte paciente că e chiar Bianca Slav. Iar altă pacientă să-i zică: “Eşti complet nebună! Eu sunt Bianca Slav!”


×
Subiecte în articol: la vie en mov