x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci miniștrii au fost amendați de poliție, după petrecerea de la Guvern

Cinci miniștrii au fost amendați de poliție, după petrecerea de la Guvern

30 Mai 2020   •   22:20
Cinci miniștrii au fost amendați de poliție, după petrecerea de la Guvern

Poliția Capitalei a anunțat, sâmbătă, că cinci membri ai Guvernului au fost amendați,  pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis. 

Potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, doi miniștri au au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3.000 de lei pentru fiecare persoană, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis.

Alte două persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară.

A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător.

Potrivit unei informări a Guvernului, premierul a plătit sâmbătă două amenzi prin intemediul platformei ghiseul.ro.

„Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise”, au transmis reprezentanții Guvernului.

O poză în care premierul fumează, în biroul său, în care mai sunt și alți miniștri, a devenit virală. Ludovic Orban a precizat, pentru MEDIAFAX, că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

Mediafax

×
Subiecte în articol: miniştri amendati politie