x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator GROZAVIE! Cinci morti intr-o mina din Baia Mare. Singurul supravietuitor spune ca si-a vazut prietenii murind

GROZAVIE! Cinci morti intr-o mina din Baia Mare. Singurul supravietuitor spune ca si-a vazut prietenii murind

28 Dec 2012   •   21:51
GROZAVIE! Cinci morti intr-o mina din Baia Mare. Singurul supravietuitor spune ca si-a vazut prietenii murind

Tragedie intr-o mina din Valea Rosie, Baia MAre. Mai multi barbati au intrat in mina in cursul zilei de ieri dupa fier vechi, iar astazi au mai intrat 3 persoane, insa doar una a iesit. Barbatul care a reusit sa iasa a spus ca toti ceilalati cinci erau cazuti pe jos. Primii trei au coborat pana la nivelul 2 al galeriei si acolo ar fi ramasi blocati. Urmatorii care au intrat ii cautau pe cei dintai, dar si-au pierdut si ei cunostinta. Singurul care a scapat a sunat la 112 si a declarat autoritatilor ca li s-a facut brusc rau celor cu care a intrat in mina, acestia s-au prabusit si cand a plecat el dupa ajutor nu mai misca niciunul.

La fata locului a ajuns SMURD-ul, pompierii, insa nu pot face nimic pana nu ajung salvatorii minieri. In momentul de fata, odata cu inchiderea tuturor minelor din judet, acesti salvatori au fost repartizati si va dura ceva timp pana ce vor putea fi adusi.

Galeria a fost inchisa de ani de zile, intrarea zidita si ramforsata cu grilaj de fier. Se pare ca zidul a fost spart si grilajul de fier inalturat.

×