x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine se află în spatele lui Dan Diaconescu

Cine se află în spatele lui Dan Diaconescu

28 Sep 2012   •   12:45
Cine se află în spatele lui Dan Diaconescu

Patronul OTV se intersecteaza in afaceri cu oamenii lui Sorin Ovidiu Vintu, cu fostii patroni de la RAFO Onesti si cu parteneri de afaceri ai unor interlopi.

Romania TV a anuntat ca o firma inregistrata in Olanda a instiintat ministerul Economiei ca Dan Diaconescu ar dispune de suma de 46 milioane de euro necesari cumpararii combinatului Oltchim. Potrivit Romania TV, documentul trimis ministerului este adresat si unei firme din Moscova, DIP SOVGroup.

RISE Project a facut cautari pe cateva baze de date si a descoperit ca reprezentantul DIP SOVGroup este un controversat om de afaceri rus de origine ucraineana, Aleksandr Dokiychuk. Acesta dar si firma DIP SOVGroup sunt mentionate intr-o carte cu titlul "Thieves World' a autoarei americane Claire Sterling. Doamna Sterling a fost unul dintre cei mai cunoscuti autori pe domeniul crimei organizate transnationale iar firma DIP SOVGroup si Dokiychuk sunt mentionati in contextul unei fraude care a avut loc in anii ’90 in Rusia si care a dus la devalorizarea rublei.

Vezi documentele pe www.riseproject.ro

Citeste mai mult despre afacerile lui Dan Diaconescu aici

×
Subiecte în articol: dan diaconescu patron otv