x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine se naşte, cine moare, cât cheltuie guvernele lumii ACUM, în întreaga lume. Statisticile mondiale, în timp real

Cine se naşte, cine moare, cât cheltuie guvernele lumii ACUM, în întreaga lume. Statisticile mondiale, în timp real

12 Sep 2012   •   06:52
Cine se naşte, cine moare, cât cheltuie guvernele lumii ACUM, în întreaga lume. Statisticile mondiale, în timp real

Suntem din ce in ce mai multi pe aceasta planeta si in curand vom se va ajunge la 7,1miliarde de locuitori. Pentru a vedea in ce ritm creste populatia, care este raportul dintre nasteri si decese la nivel mondial, dar si cu cat a crescut populatia lumii in acest an, mai multe organizatii au creat un site al statisticilor, updatat in timp real.


Tot aici puteti vedea si care sunt cheltuielile facute de guvernele lumii, dar si cati bani sunt acordati pentru educatie sau armata. In ceea ce priveste datele media, puteti afla cati utilizatori de internet sunt la nivel mondial, dar si cate telefoane mobile s-au cumparat astazi in intreaga lume.

La capitolul mediu inconjurator, cele mai ingrijoratoare statistici sunt cele privind emisiile de dioxid de carbon, care cresc impresionant de repede in fiecare secunda.

Cum stam cu alimentatia si care este raportul dintre persoanele subnutrite si persoanele obeze, dar si cati bani se cheltuie pentru diete sau pentru tratarea bolilor legate de obezitate, aflati la sectiunea legata de alimentatie.

In ceea ce priveste sanatatea, puteti afla cate tigari au fost cumparate astazi, dar si care este numarul persoanelor care au murit din cauza HIV astazi. Sume impresionante de bani se cheltuiesc in fiecare zi pe droguri ilegale, iar acestea sunt intr-o crestere alarmanta.

Intrati AICI pentru a vedea statisticile mondiale in timp real

×
Subiecte în articol: lume cheltuieli nastere moarte guvernamental