x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Instanţa a decis menţinerea în arest a lui Cristian Ciocă. Cioacă, în faţa judecătorilor: "Am un caracter ireproşabil".

Instanţa a decis menţinerea în arest a lui Cristian Ciocă. Cioacă, în faţa judecătorilor: "Am un caracter ireproşabil".

de Adriana Oprea-Popescu    |    08 Ian 2013   •   11:51
Instanţa a decis menţinerea în arest a lui Cristian Ciocă. Cioacă, în faţa judecătorilor: "Am un caracter ireproşabil".
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images
UPDATE 19.39 Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins recursul declarat de Cristian Cioacă împotriva deciziei de arestare preventivă, prin urmare cercetarea acestuia se va face în continuare în stare de arest.
___________________________
Azi, la Curtea de Apel Bucureşti, se judecă recursul făcut de Cioacă la prelungirea mandatului de arestare preventivă. În motivarea cererii de recurs avocata poliţistului inculpat că şi-a ucis soţia a invocat o eroare materială apărută în încheierea Tribunalului Bucureşti, dar şi faptul că "ancheta a început sub o anumită patimă care continuă şi în prezent". În plus, avocata susţine că nu există probe în acuzarea lui Cristian Cioacă. "Pata de 50 de centimetri găsită în apartamentul clientului meu e o urmă de la infiltraţiile din baie", susţine Maria Vasii.

Reamintim că expertizele genetice au concluzionat că pata este de sânge uman, iar ADN-ul aparţine Elodiei Ghinescu. În încercarea de a convinge instanţa să-l lase în libertate, Cioacă a declarat azi judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti: "Nu am săvârşit fapta de care sunt acuzat. Am fost târât 5 ani prin instanţele din toată ţara şi nu m-am sustras niciodată de a urmărirea penală. Am un caracter ireproşabil. Parchetul nu a reuşit să demonstreze nimic până acum, aşa cum am fost acuzat pe nedrept şi în celelalte dosare, pe care le-am câştigat". Precizăm că în dosarul privind infracţiunile informatice nu există încă o decizie definitivă.

×
Subiecte în articol: cristian cioaca cioaca elodia arest crima