x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu și Arafat, discuții despre noua lege privind carantina: Va fi o lege coerentă și eficientă

Ciolacu și Arafat, discuții despre noua lege privind carantina: Va fi o lege coerentă și eficientă

09 Iul 2020   •   11:17
Ciolacu și Arafat, discuții despre noua lege privind carantina: Va fi o lege coerentă și eficientă

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit, joi dimineață, la Parlament, cu Raed Arafat și mai mulți colegi juriști pentru a găsi „cele mai bune formulări” la noua lege privind carantina și izolarea „care chiar să-i protejeze pe români în fața pandemiei, nu să acopere abuzurile”.

 

„Cu ajutorul specialiștilor și al societății civile, am construit o lege a carantinei care chiar să-i protejeze pe români în fața pandemiei, nu să acopere abuzurile! Dimineață, am avut o întâlnire la Parlament cu dl Raed Arafat și mai mulți colegi juriști pentru a găsi cele mai bune formulări la noua lege privind carantina și izolarea. Asta fiindcă Guvernul PNL elaborează și ne trimite în Parlament doar catastrofe pe care trebuie să le reparăm în regim de urgență”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a mai afirmat că miercuri i-a chemat la dezbatere pe experții societății civile, care i-au ajutat pe parlamentari să elimine „aberațiile liberale” ce atentau la drepturile și libertățile românilor.

„Azi, după discuția foarte aplicată cu dl Arafat, avem garanția că putem da votul final pe o lege coerentă și eficientă”, a conchis liderul interimar al PSD.

Ședința de plen a Camerei Deputaților, în care trebuia să se dezbată proiectul de lege privind carantina și izolarea urma să aibă loc joi, începând cu ora 13.00, însă a fost amânată deoarece Comisia juridică, care urmează să aprobe raportul, se va întruni după ora 16.00.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Raed Arafat